21/23 - 08 - 2017 Oteppe - Camping l'Hirondelle (CapFun)

 

Maandag in de voormiddag alles klaar gemaakt om met de kids 3 plezante dagen door te brengen. 

Deze 3 dagen stonden helemaal in het teken van 2 van onze 3 kleinkinderen Levi en Jaro. Onze jongste, Lennóo was nog geen 4 maanden.

Wij hadden voor hun een camping uitgezocht met alles erop en eraan, speeltuin en waterpret.

Het was camping L'Hirondelle geworden  https://www.capfun.nl/camping-belgie-belgique-hirondelle-NL.html

En betaalbaar, 98 euro voor 2 nachten met ons vieren, all in (niet het verteer), verzorgde sanitair (4x daags gepoetst) en de vuilbakken/zakken werden 3x daags leeggemaakt/opgehaald.

Buiten het feit dat de gebouwen  wel een laagje verf konden gebruiken en de hoofdpaden een opknapbeurt (maar dat zal de kids een zorg wezen) was het een verzorgde camping.

Op amper 1 uur en 10 min. rijden...ideaal, want de jongste vroeg al toen we nog maar 10 min. weg waren "is het nog ver"?  ;-) 

 

 

Wij hadden heel veel geluk met het weer, de 1ste dag nog wat bewolkt de 2de en 3de dag hadden we prachtig zomers weer.

Wat de camping betreft, voor de kids viel het geweldig mee.

10 waterglijbanen, voor ieder wat wilt dus, een mooie heel gevarieerde speeltuin, een binnenzwembad voor de kleintjes (tot 10 jaar), eentje die ze konden openschuiven en allen verwarmd. Buiten waren er 3, waarvan 2 ook verwarmd.

Na ons geïnstalleerd te hebben gingen we op verkenning uit. En wat zagen we aan de ingang van de zwembaden hangen? Een bord met de verboden en toegestane zwemkledij.  En wat was verboden? Natuurlijk, de zwemshorten die de jongens bijhadden...Stond bij de regels op hun website en dat had ik natuurlijk niet op voorhand gelezen. En Levi, ocharme, toen hij het verbod zag staan zei hij droevig "daar gaat mijn waterpret". Toen zijn we maar meteen in de shop op het terrein zwembroekjes gaan kopen.

 

 

 

We hebben echt de drie beste dagen uitgekozen, het weer was zo goed dat het woensdag echt wel te druk was aan het zwembad.

Het was zalig om 's morgens te kunnen ontbijten in het zonnetje, alle maaltijden hebben we buiten kunnen nuttigen...

 

Even iets uit de bergruimte halen voor pake

Een frietje met frikandel smaakt altijd...

 

 

Op een paar schaafwonden, gebroken nagel en blauwe plekken na bij de jongens was alles goed verlopen.

Over pake zijn kneuzingen, rug, heup en knie zullen we maar niets zeggen, met andere woorden: pake was geradbraakt...maar Levi en Jaro hebben veel plezier met hem gehad.

En make, had voor fotograaf gespeeld (iemand moest zich opofferen (brede smile) en had al jaren niet meer zolang aan een zwembad gelegen...

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb