14/16 - 7 - 2017 Westende

Donderdagavond besloten we om toch nog vrijdag met Glen, onze mobi erop uit te trekken...

 

Vrijdag dag 1


Niet lang want zondag was het Maasmechelen kermis en daar gaan we toch graag naartoe, een terrasje doen, bekende tegenkomen en er een babbeltje mee te slaan, gewoon, eens op en af lopen…
In de voormiddag vertrokken wij richting Belgische kust, met voorkeur van Westende.
In Westende aangekomen was de eerste camperparking al bezet/gereserveerd. Een dame gaf ons de tip om iets verder te rijden, daar had ze een camperplaats gezien met lege plaatsen.
Na een beetje zoeken en vragen waren wij er toch terecht gekomen, de Kompascamperplaats, ze hoort bij de camping “Kompas”, een nette verzorgde camperplaats met de nodige services.
24/7 open, het werkt met tickets, te koop aan de automaatkiosk aan de ingang, te betalen met bankkaart. Voor 22 uur of voor 44 uur, spijtig dat het niet gewoon met uren ging. Wij hadden een ticket voor 44 uur genomen, tot zondag 12.32 uur dus. Goed tijdstip om terug naar huis te keren met het oog op de kermis.
Na ons geïnstalleerd te hebben en ons buikje te hebben gevuld hadden wij nog een strandwandeling gemaakt, het strand lag op nog geen km van de camperplaats af…

 

 

’S avonds nog eens een poging gedaan wat beeld op de tv te krijgen, maar helaas…geen nieuws op BVN vandaag…

 

Zaterdag dag 2


Op ’t gemakske buiten ontbeten, een klapke gemaakt met de buren die net waren aangekomen, gezellig…Samen een koffietje gedronken…

 

 

Wat gelezen, ommetje met Lúndi gemaakt.
Na de middag een flinke wandeling gemaakt over de dijk en terug door het stadje, er liep behoorlijk wat volk rond want er was kermis voor de kinderen.
En natuurlijk de terrasjes konden weer niet ontbreken…

Terug in onze mobi nog maar eens een poging gedaan om beeld te krijgen op de tv maar juist gelijk gisteren, niks, nada…Dan maar naar een filmpje gekeken dat op de harde schijf stond tot het tijd was om onder het dekbedje te kruipen.

Zondag dag 3


Onze 41ste huwelijksverjaardag…

 

 

Na het ontbijt eens een kijkje gaan nemen op de camping, altijd goed om te weten hoe het eruitziet.
Een kleine winkel, een frituur en een restaurant rond een gezellig terras.
Een kleine speel / watertuin, niets bijzonders eigenlijk.
Terug naar de mobi want we moesten om 12.30 de parking verlaten, ondertussen nog een tof koppel leren kennen, Veerle en Luc, ook hondenvrienden dus al meteen veel stof om over te praten.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb